Roof Apartment ART-PE

uživanje na strehi roof prenočitev roof kuhinja
logo Roof apartment

Ponudba

  • Savna in jakuzi
  • Brezplačno parkirišče
  • Klimatska naprava
  • Vstop in izstop je urejen brezkontaktno
  • Polnilnica za električna vozila - uporaba je za goste brezplačna

Roof Apartment ART-PE je apartma na strehi 🙂 Na svojih 24m2 nudi udobje dveh spalnic, kopalnice s tuš kabino, dnevni prostor s sedežno in kuhinjo ter veliiiko sončno teraso s savno in jacuzijem.

Odlična lokacija in brezkontaktni vstop so super prednosti.

Roof Apartment ART-PE je mobilna hiša, postavljena na veliki sončni terasi. Na svojih 24m2 nudi dovolj udobja za 4 osebe, sprejme pa 6 oseb. Ima dve spalnici (1x zakonska postelja, 1x pograd), sedežna garnitura pa se lahko spremeni v še eno ležišče velikosti 140×210).

Kuhinja vsebuje dve kuhalni plošči, hladilnik, mikrovalovno pečico ter osnovno posodo za kuhanje, pribor, nože, skodelice, kozarce, krožnike…

Kopalnica ima umivalnik, tuš kabino, wc školjko ter poličnik. V kopalnici so vedno na voljo sveže brisače in tekoče milo. Ravno tako je običajno na voljo čaj, kava, sladkor, sol…

Tudi posteljnina je v ceni namestitve.

Ogrevanje je urejeno z pečjo na pelete in z električnimi radiatorji v vsaki sobi posebej. Poleti je na voljo klimatska naprava.

Vstop in izstop je urejen brezkontaktno.

Pred enoto stoji velik masažni bazen (jakuzi) za 5 oseb, infra rdeča savna, vrtni komplet mize in stolov ter dva počivalnika. Vse skupaj je na prijetni umetni travi, ki daje občutek prave mehke travice. Pogled je na mesto, na velike zelene travnike in reko Temenico v bližini.

Zunanji del lahko uporabljajo le gosti Roof Apartment in se ne deli z nikomer. Tudi sicer v neposredni bližini ni drugih stanovalcev.

električna polnilnica

Gostje lahko električna vozila polnite brezplačno na polnilnici type2 22kW pred apartmajem.

Cenik je oblikovan na način, da se lahko enota uporablja le za počitek ali prenočitev, ali pa kot razvajanje v polni obliki z jakuzijem in savno.

Tekoče slikice in ponudbo si lahko pogledate tudi na naši FB strani: facebook.com/roofapartment/

Cenik in termini

Pregled razpoložljivih terminov

Termini, ki niso obarvani rdeče, so še na voljo za najem.

Kontakt in rezervacija

Vprašanja in rezervacije